Elmerengtem rajta, hogy ha a férfiakkal ennyire nem találom a hangot, akkor talán... De miután sorra vettem, mi is a problémám velük, aztán végig gondoltam, mi lenne, ha nőkkel kavarnék, arra jött ki az egyenlet, hogy a problémák tök ugyanazok lennének, így semmi értelme belefogni.

nem győzöm magam dícsérni

2010.02.20. 17:41

Ma láttam egy volt oszt.társ gyerekének fotóit. Titta apja, de valami fájdalmasan. A kedves papa egykor akart volna tőlem valamit, de hála a jó égnek, nem mentem bele. Így hála a jó égnek nem én vagyok a baba anyja. Nem tudnám elviselni, ha így nézne ki a gyerekem.

automata

2010.02.17. 18:05

Én az amerikaiakat egy elég tuskó, lusta népnek tartom, de ezegyszer a lustaság ötletességre ösztönzött, ami még működik is, nem úgy, mint a dishwasher.Az automata váltó, az egy naccerű dolog ám!És most tegye fel a mancsát az, aki már vezetett automata váltós kocsit.

pop-up

2010.02.17. 18:02

Apa szerint továbbra is kevesebb nyavalygást kellene írnom ide és több amolyan dolgot, pl. mint a tegnapi úti beszámoló.De a nyavalygás leírása afféle terápia nálam. Ha értenék hozzá, csinálnék ilyen felugró ablakot a nyávogós posztokhoz, hogy aki nem bírja a sírámokat, az…

entrópia

2010.02.17. 12:41

Nincs már hová menni: tegnap láttam, hogy egy echte fehér, nem bevándorló!, brit nő! a cipője talpát a szemközti ülés huzatán nyugtatta. Golyóérett világ ez.

Van egy nagy vasúti csomópont, amit már többször érintettem. Magamban csak Kökinek hívom, mert hasonlít rá. Na nem nagyon, csak kicsit. Kábé annyira, ahogy a T-rex ma élő legközelebbi rokona a csirke.

az igazi nyomorúság

2010.02.17. 12:36

amikor már a mezőn anyjával legelő kisbirkát is irigyled.

utazás 30 pénzért

2010.02.16. 21:46

El voltam.Hol? Jöjjön a mese. Volt egy király, aki meghalt és egy oligarcha azt gondolta, majd most ő lesz a király. Csak hát mások is úgy gondolták, hogy szeretnének királyok lenni és a trónra ülni (jó kis trón az, láttam, csak már kicsi kopott). Az egyik próbálkozóval még…

süti beállítások módosítása