"Viszont a házakra is kellene olyan ablaktörlő, mint ami az autókon van, mert ott még csak meghúzkodom a kart, ha kell, de hogy a lakás ablakát kézzel mossam, brr."

Túl fáradt vagyok hozzá, hogy kibontsam, amit gondolok. Vagy mégis.

Esetleg találj fel valamit milliméterpapíron -mer' aztat szeressék a fijjúk nagyon, és trappolj el vele a szabadalmi hivatalba. Hidd el, nők milliói fognak szentként tisztelni. Mivel az ablakpucolás hagyományosan női munka. Le merem fogadni, de úrinő biztosra nem fogad, hogy ha nem lennél most egyedül, akkor nem izgatna a probléma, mer' a' zasszony megpucóná.'

Ha pedig eljutottál idáig az olvasásban, és még nem köpted le a monitort mérgedben, akkor felkérlek, hogy továbbra se sértődj meg. Csirkeláb! Izé, Peace!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imre42 2009.11.13. 16:39:35

Á, ez nem ilyen egyszerű. A házban, ahol lakom, olyan ablakok vannak, amiket rendesen kinyitni nem lehet, csak az egyik felét becsúsztatni a másik elé / mögé, ami azt is jelenti, hogy az egész ablakot lemosni csak teljesen zárt állapotában lehet(ne), kívülről, alpinista segédeszközök igénybevételével. Márpedig az ipari alpinizmus hagyományosan _nem_ női munka.
De hogy érdemben is válaszoljak, nem sértődök én olyan könnyen, viszont össze tetszik ám keverni két dolgot: amit utálok csinálni, meg amit az asszonnyal csináltatnék. Bármilyen hihetetlen, nem feltétlenül ugyanaz.
Bár az igaz, hogy legjobban azt szeretném, ha nő mosná az ablakot, a bejáró-, akit megfizetek érte. Illetve felőlem aztán lehet férfi is. Most nincs ilyenem, mert éppen csóró vagyok, de volt már olyan is, és jó volt, úgyhogy hosszabb távon is ebben látom a probléma megoldását. Vagy az ablaktörlőben.
süti beállítások módosítása