K. Orália, vállalkozó

2009.08.20. 18:04

Leszáll az éj és a vadállatos csatorna átvált vadállati szexbe. Régi megfigyelésem, hogy a 10-15 perces session mindig tartalmaz szop, izé, orális performanszot. Jó. De mindig számos kérdés merül fel bennem. Például a többségnek soha nem jut eszébe, milyen nehéz dolog is kis költségvetés esetén huztos hangárban, nyers betonon térdelve spermát lefetyelni.

Aztán. Igazán elgondolkodtató, hogy normál méretű női fejekben (értsd: szájüreg) mekkora farkak tudnak eltűnni tövig. Mert vannak bizonyos reflexek. Bárki kipróbálhatja maga is: zárkózz be a fürdőszobába és dugd le a torkodba a fogkefét vagy az ujjad. Miután befejzeted az öklendezést (drasztikus esetben okádást), rögtön rájössz, miről van szó. Szakértők bevonásával megszületik a válasz a filmek titkára, mert ott nem öklendeznek ám! Tehát a titok: lidocain! Jó. De. Létezik egy olyan vizsgálat, hogy gasztroszkópia (egyébként olyan, mint a Gestapo stílusú vallatás). Itt is van érzéstelenítés a torokban, gigában és bizony a szakmai ajánlások szerint a vizsgálat után min. 2 óráig nem szabad se enni, se inni, sőt, lehetőleg egyedül se legyen az ember, az aspiráció nagyfokú veszélye miatt (magyarán: félrenyelhetsz és megfulladsz.)

Na most ugye, írtam, hogy a fiatal férfiak pont olyan nőt akarnak, mit ami a tévében lefetyel. De hát ott ugye vannak segédeszközök, mint a lidocain. Így lesz a való élet csupa veszély és csalódás.

Akkor már inkább Csernobilban termett gomba ebédre, az is elég bizsergető érzés, ha érted mire gondolok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Redrick Schuchart 2009.08.20. 23:29:53

Laelia, quid nostram, toties petis, improba, linguam?
Si iuvat, hoc totum, vipera, sorbe caput.
süti beállítások módosítása