kindred spirit

2009.09.25. 23:57

Az uj foberlo -negyvenes ex-szingli - kolcsonadott egy csomo konyvet, amit meg az elott olvasott, hogy talalt volna maganak valakit.

Megkapo es sokat igero az egyik cim: Why men love bitches? Tenyleg, why? Errol egyszer fogok meg ertekezni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imre42 2009.09.28. 10:52:42

Nem tudom, én csak a fordítottján szoktam néha gondolkodni (hogyugye why women love jerks), arról viszont egy egész sor elméletem van. Lehet, hogy egyszer majd én is írok belőle egy könyvet, mostanában úgyis minden self-help baromságot el lehet adni. Az enyém mondjuk nem segítene senkin (erre azért kínosan ügyelnék), de ez úgyis csak a végén derülne ki.

libaleontin 2009.09.28. 16:51:28

Csak azt kene elerni, hogy a sok jerk es bitch valahogy egymasra talajon, akkor lenne am igazan happy mindneki. Kiveve teged. A konyviras otlete viszon jo, ahogy mondani szokas gennyesre keresheted magad, ha eleg szines, szagos es fel tudsz mutatni par embert, akiken segitett a konyved (az igazsag nem szamit, fizesd le oket!) A tobbiek ezutan mar mindent bevesznek es meg boldogok is lesznek, hiszen tudjuk: ha eleg erosen hisznek benne, akkor mukodni is fog... Kiveve nalad. De ha neggazdagodsz belole, mar ragadni fognak rad a nok. Hat nem mingya' kecsegtetobb igy a jovo, mondd?
süti beállítások módosítása