akik nem felnek becsemepeszni nekem ebbe az orszaba nehany tetel turo rudit, majkremet es magyar ertelemben vett szalamikat. Mert ezek itten nincsenek.

De ha mar a csempeszesnel tartunk, szuksegem van meg a macskamra, Fredire, nagy felbontasu katonai leatcsore, gumicsizmara es "harci kanarikra." Na jo, csak viccelek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imre42 2009.10.04. 15:36:53

Igen, a túró rudi egy nagy érvágás. Én öcsémékkel hozattam, amikor itt jártak nyaralni, hoztak is vagy öt kilót, aminek a fele olyan volt, hogy aznap járt le, amikor jöttek, de én ezt persze csak akkor vettem észre, amikor zöld lett a közepe. Akkor igazán átéreztem, hogy mit jelent a veszteség fogalma.

libaleontin 2009.10.04. 16:09:33

"zold lett a kozepe" - miota elolvastam ezen nevetek. Ezzel feldobtad a mai napom :))) Szegenykem... ez tenyleg eleg nagy veszteseg, nincs rosszabb, mint amikor mar egy ideje palyazol valamire es akkor, es akkor...
süti beállítások módosítása