környezetvédelem???

2009.12.01. 11:28

Errefelé az erőlködéstől izzadó homlokkal riszájklingol a nép. Külön kuka van hozzá és külön napon külön kukáskocsi jön érte. Sírnivalóan szép.

És milyen jól jön majd, amikor egy csepp ivóvízért öli egymást a nép, mert amíg otthon az általam ismert összes vécé összes tartálya már évek óta "ökonómikus" -azaz addig gyün a víz, amíg húzod a madzagot vagy nyomod a gombot, ha elengeded, akkor megáll, nos addig itt ha a fene fenét eszik is le kell engedned 9-10 liter vizet, még ha csak pár cseppet csurrantottál is.

Mondom, kettőt hátra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyica · https://tarkabarka.blog.hu/ 2009.12.02. 17:10:35

Engem mindenki kiröhög, vagy zsugorinak tart, mert a fürdőkádból kimerítem a vizet műanyag vödörbe, és azzal öntöm le a klotyót. De egyszerűen nem bírom elviselni, hogy a tisztított ivóvizet ilyesmire prédáljuk.
süti beállítások módosítása