konkrét vagy átvitt

2009.08.05. 08:44

from venus, from mars

Egyszer gyors körkérdést intéztem a tartós kapcsolatban élő nőismerőseimhez. Mondta-e már a pár, hogy szereti őtet?

A fiatalok emlékezete szerint egyszer sem. Az idősebbeknek rémlett valami, hogy egyszer, max. párszor. A másik fél viszont úgy van vele, hogy minek mondani, ha egyszer érezteti (folytonos nyalakodás, rendszeres szex, vagy idősb korban a puszta jelenlétével tüntet).

Értem én, hogy az eltérő érzelmi huzalozás van a dolog hátterében (mindenkinek más a fontos) és az is borzasztó lenne, ha folyton mondogatnák.

Tehát mi lenne az ideális rendszeresség? Szökőévente egyszer? Évente? Félévente? Havonta? (Addig meg a nők érjék be olyan regények olvasásával, amikben a férfiak gyakrabban mondogatják?) Vagy törődjenek bele a megváltozhatatlanba?

Ez egyébként kifejezetten nem az én problémám, soha nem is volt. Vénlánynak ilyen nem jár. :)

És vajon a férfiak milyen gyakran szeretnék vagy nem szeretnék hallani?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imre42 2009.08.06. 13:52:12

Ó, ennek az a tudományos magyarázata, hogy aki a fent említettnél gyakrabban mondja, arról üstöllést megállapíttatik, hogy nem eléggé férfi (meg különben is olyan nyomasztó, ahogy ezzel akaratlanul is viszontszeretési elvárásokat támaszt), ergo nem élhet az ismerőseiddel tartós kapcsolatban.
Csak úgy a vicc kedvéért megkérdezhetnéd ugyanezt a társaságot, hogy és hány faszit koptattak le, aki viszont mondta, hogy azt választhassák, aki nem. Tényleg érdekelne a statisztika.

libaleontin 2009.08.06. 15:21:27

A 12-ből a 10 férjezett (a maradék kettő én és B. vagyunk, az outsider-ek) állítása szerint ezen az alapon nem koptattak le senkit. Ha egy kapcsolat felbomlott, mindig más oka volt, nem annak kimondása vagy ki nem mondása, hogy szereti-e a másik. Eddig a problémáig el sem jutott a kapcsolat. (Ahogy anno az enyém sem.) De ez meg már nem is számít nekik, mert a végső céljuk egy rendes férfi volt, akivel családot lehet alapítani és ez sikerült is. A többi nem számít -mondják.

imre42 2009.08.08. 09:55:42

Igazából nem azt akartam kérdezni, hogy hány esetben volt éppen ez a bomlóok, csak azt, hogy hány esetben minősült sokkal férfiasabbnak és vonzóbbnak az, akinek eszébe se jutott ilyeneket mondani (neadjisten érezni).
De azóta már két postban is megírtad, amire itt célozni próbáltam (már hogy a nők, valószínűleg genetikai/fajemlékezeti okokból, direkt elvárják a seggfejség egy minimumszintjét), úgyhogy mindegy is.
süti beállítások módosítása