Allitolag

2009.10.04. 17:25

A ferfiaknak vannak erzeseik. Allitolag. MUHAHAHAHAHA.

(Allitolag foldonkivuliek is vannak.)

Na, lanyok, abbahagytatok a nevetest?

Hat en nem tudom, mindig olyanokkal talalkoztam... Pl. az egyik kozolte, hogy tul sok idegen szot hasznalok (pl. DNS szekvencia) es ezert burzsoa vagyok. Es amikor nem kimeltem, akkor meg elkezdett a sebzett oroszlan pozaban tetszelegni es patosszal telten jol megsertodott. Erzesek!

Es amikor dobva vannak, hat akkor aztan az a vilagfajdalom...! Rogton elobujik beloluk a filozofus es ideologiat gyartanak, hogy a no milyen egy gonosz teremtmeny!

Erzesek!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imre42 2009.10.06. 13:59:18

Nagyjából stimmel, bár én például általában nem a női gonoszságról, hanem a női hülyeségről szoktam ideológiát gyártani, és rendszerint nem is maga a dobás ténye, hanem a miértek meg pláne a kiértek vágják ki a biztosítékot. De amúgy persze, a férfi nagyon teátrálisan tud szenvedni.
süti beállítások módosítása