Van az a Lost c. sorozat. Kb. fél epizódot láttam, aztán legyintettem egyet. Ilyet Philip K. Dick is tudott.

Nincs tippem és nem is érdekel, mi lesz a vége, kiderül-e mi az a hülye sziget és mi végre vannak ott. Csak azt remélem, a vége nem Dallas-tipusú befejezés lesz, azaz valaki csak álmodta az egészet, miután túl sok babgulyást evett cülökpörkölttel.

Túl soká húzzák a sztorit. A kevesebb több lenne. A Mátrixból is mi lett: szegény Neo hiába tette-vette magát, rányomtak egy reset-et, újra boot-olt a rendszer és aztán da capo al fine. A hasonló témában születtet 13. emelet c. filmet pedig, ami egy jó kis regényből lett, senki nem ismeri rajtam kívül. Pedig abban is, ha kimentünk a sivatagba, pixeles volt az ég.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imre42 2010.03.02. 15:24:52

De, én ismerem, bár az igaz, hogy a regényt viszont nem olvastam, még csak nem is tudtam, hogy van.
Sőt a Dark City-t is láttam, az is akkoriban volt, és rokon témában, és szintén jobb a Mátrixnál.

libaleontin 2010.03.02. 15:50:37

@imre42: A regényt Daniel. F. Galouye írta, Simulacron Three címmel. Magyarul- milyen érdekes, A szimulátor volt a címe.
süti beállítások módosítása