katasztrófa

2011.03.11. 22:32

Az azért már mindennek a teteje, hogy még egy bevallottan Asperger szindrómás nő is tudjon magának pasit találni* és azzal boldogan élni, énnekem meg semmi se jut!!!

Az azért mindennek a teteje, hogy Mackó szíves közlése szerint már 1930-ban is valami úriasszonyok lapja hosszan boncolgatta, hogy mi a jobb, házasságban élni vs. egyedül lenni és a kibaszott konklúzió persze az előbbi, miközben az összes nyavaját felsorolva (ezt majd ha meglesz eccer a cikk részletezem) kiderül, 80 kibaszott év alatt semmit nem ment előrébb a világ a férfi-nő kapcsolat és problémakörben!!!

*Igaz, a pasi is Aspergeres, nem lehet könnyű sem, de ugyanakkor a hasonlóság meg sok mindent egyben egyszerűbbé is tesz. Konklúzió: tán a pszichiátrián kéne keresgélnem nekem is.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

semota · http://livewithit.blog.hu 2011.06.11. 10:31:00

Hogy érted azt, hogy "*még* egy bevallottan Asperger-szindrómás nő is?" :P

libaleontin 2011.06.11. 10:40:46

@semotoid: úgy értem, hogy én meg még nem vallottam be. Pontosabban ez nem igaz, én tudom, csak a mások reakciója az, hogy ááá, "csak simán hülye vagy", illetve "ha tudod mi a baj, akkor oldd meg".Na ja. Jelenleg a legnagyobb bajom, ahogy a posztból, meg néhány másikból is kiderül, hogy van egy ilyen se veled-se nélküled pasim, akinél nehezebb audienciát kapni, mint a pápánál, bár millió sms-t küld, találkozni nagyon nehéz, és nem jutunk sehova. Lépni kéne, tudom, de ha én őt lapátra teszem, teljesen biztos, hogy évekig nem lesz senkim mivel ötletem sincs, hogyan kell új férfit "szerezni." Egyszerűen hiányzik belőlem ez a képesség.

semota · http://livewithit.blog.hu 2011.06.12. 13:43:52

@libaleontin:

""csak simán hülye vagy", illetve "ha tudod mi a baj, akkor oldd meg"."

:( ezeket én is megkaptam.

"Lépni kéne, tudom, de ha én őt lapátra teszem, teljesen biztos, hogy évekig nem lesz senkim mivel ötletem sincs, hogyan kell új férfit "szerezni." "

szerintem vállald a kockázatot. én is voltam hasonló kapcsolatban (ott az is súlyosbította a problémát, hogy távkapcsolat volt -- bár ha jól veszem ki a blogodból akkor nálad is ez a helyzet), és hosszú távon nagyon pusztítja az ember önbizalmát. meg rövid távon is. ennél az évekig tartó egyedüllét is jobb.
süti beállítások módosítása