Mer' fikázni van kedvem, amit a gyermek élénk rúgásokkal támogat.

Hipsters gonna hip.

Nah, minap jutott eszembe, hogy otthon, oi vei, a starbucks kávézóban kávézni oh, ah, micsoda cool dolog. *nyátok picsája. Itt minden közepes és annál nagyobb koszfészekben van egy, otthon összesen 9, az is mind a fővárosban, oda jár nyalván az összes hipster élni meg- figyelem!- dolgozni! Már ha a laptopon, telefonon, tableten való röfögést annak nevezhessük. (Ja és eszik meg iszik ottan, jól csámcsogjátok meg bizony a felhozatalt, érezni fogjátok a diabétesz ízét, muhahaha).

Aztán meg egy ilyen vér irritáló cool csaj (persze magyar, így el kell osztani kettővel) a blogján elnyafogta, hogy möghívták az Aussie nevű hajápoló termékcsalád Mo.-i piacra dobásának alkalmából ilyen partiszerűségre. Hogy oh, ah, ez milyen dögös, ausztrál sampon. Nah, én két év után váltam meg a márkától mer' meguntam a cuccok szagát. És amúgy annyira ausztrál, hogy rá volt írva: made in uk, meg a hely, ahol gyártják, néhány megállónyira innét vonattal. Attól ilyen spéci, ugyi, hogy egzotikus  exotikus növényi izék vannak benne, pl. kengurumancs virág, vagy mi a bánat (ez tükörfordítás, nem tudom és nem is érdekel, mi lehet magyarul).. Ez kb. olyan, mint a Heinz Ökörfark leves: ökörfark tartalom: 1%, ehhez képest még a tuskó gazdaságos ökörfark levesben is 1.5% farok volt.

Aztán meg eccer olvastam, hogy vmi weboldalon Londonban dekkoló magyar hipsterek e felhívást tették közé: gyűjjünk össze, így szórakozni, de aki olyan munkát végez pl. hogyaszongya csomagoló v. rakodó v. segédápoló, az ne jöjjön, hanem a kreatívok (értsd mer' azok nem gyökér buták). Csak az a problém drágáim, hogy az olyasmi, mint reklámszakmában dolgozni és egy megrendelésre 3 nap alatt kiizzadni egy rigmust, hogy pl. kakas mondja kukor, ez a kocka cukor (nem saját, úgy olvastam), az szánalmas és Adam Smith felől nézve a hozzáadott érték: 0.Az a kreativitás, amikor pl. sok ember sok évnyi munkával eléri, hogy az URAL II-ből a hülykishipsternek legyen okostelefonja meg tabletje.A többi: lófasz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DarthVader 2014.03.04. 16:06:52

Ez 'sztán odabasz :))

libaleontin 2014.03.04. 16:10:12

@DarthVader: jóvanna, unatkoztam. De akkor is utálom, amikor valamit nagyon trendinek tartanak, ami pedig a, nem is az, b, hamarosan úgyis uncsi lesz. És nem minden segédmunkás bunkó segédmunkás, nemdebár...
süti beállítások módosítása